LÄGGER NER BLOGGEN I HOPP OM EN NY?

har inte bloggat på år pga ingen fungerande dator,därfor lägger jag ner bloggen och kanske staratar en ny blogg och jag orkar. har varit väldigt skönta att bara skita fullständigt i bloggen :)   men jag lägger ner den nästa gång jag får tillgång till en dator!


BLIR EN BLOGGPAOUS


det är så tråkigt att blogga utan bilder och så kan jag inte blogga när jag vill :( så det blir en bloggpaous tills den andra datorn är igång :) men jag kommer tillaka så fort jag kan!! :)

DEN STORA STADEN


BLIIIIR SÅÅÅÅÅÅÅ SU PÅ ATT INTE "MIN" DATOR FUNGERAR!

men jag får låna mammas när hon inte jobbar vilket är nästan hela tiden ;) idag har jag varit i stan men matilda julia elin och clara! vi var på ung noll åtta och gick sedan runt lite på stan. sen åkete jag matilda och clara in till liljeholmen där matildas pappa jobbar. vi skulle gå till den berömda oboy maskinen men blev inlåsta! heh, vi drack dessutom lite mycker cholad så vi var såå överspidade när jonas kom , hehe ;)

nu ska jag ärta nygrillat och sen blir det troligen matilda Q och clara:) bässt! jag sitter och lyssnar på mysik och försöker att glömma skolan som börjar på onsdag! aah! att inte sommarlovet kan vara lägre ^^

TVÅ NYKLIPPTA NÖRDAR


HEMMA EFTER EN SJUKT ROLIG VECKA!


jag vet, hur dålig upptatering som helst men ineternet hemma fungerar inte! nu sitter jag hos farmor och julia och jag ska tiil grannens pool om en  liten stund! sen åker vi in till vaxholm och fikar, klipper oss och bara går runt lite!

lägger upp bilder från veckan så fort datorn hemma fungerar! :)


RSS 2.0