to night´s gonna be a good night xD



fick ideen från elin att ta denna bild:P
bjuder på dagens outfit och dagens nagellack:P
hoodie:ellens gamla skoltröja
shorts:avklippta jeans
srupbyxor:h&m

ska snart studdsa iväg till moa, jag och familjen ska äta där innan brasan. kommer att träffa många underbara vänner där och sedan sover jag över hos moa:D blir nog många bilder men dom visas inte för än imorn.
ska packa det siste inför kvällen och sen hoppas jag att vi ses vid majbrasan!
glad valborg? (hehe, kan man säga så?) :D

brygganmedmoaochines!


förra våren:) maja bland alla vitsippor<3

middag  med moa och inès. vi fotade och gick runt. landade vid bryggan där vi satt och pratade en stund. skolan var skit jobbig idag, iallafall projektet för min grupp är  helt lost in space:P får se hur det går med det. ska äta lite middag och sen städa lite.

längtar efter fantastiska vänner!


inte min bild men ser ut typ så nu här ute;P
sitter och pluggar på balkongen med solen i ryggen och en fantastisk utsik. käner meg helt fris och tror nog att jag hade kunnat gå till skolan idag, menmen. i efetrmiddag ska jag iväg och ta livmoderhalscancer sprutan i vaxholm. hoppas jag får ta den fast jag varit sjuk.längtar e´fter alladär i  skolan och typ längtar till imorn. fast jag måste gå upp extra tidigt för jag har utvecklingsanmtal kl 7:30. hehe, sa att jag inte skulle blogga mer men med mammas laptop på balkomen blev et blogglust igen:) (elin, rin mej när du slutar? (på mobilen)

har varit sjuk:(


hejsan, jag har varit sjuk sen i söndags och har dörför inte bloggat. jag kommer inte blogga idag heller men jag  örjar imorn igen:)

I want you here with me,

har ju st ätit en god middag, första grillkvällen i vår:P
är på ett tråkigt humör och lyssnar på hög musik. imorn ska jag upp vid 6 så jag ska faktikts snat gå och lägga mig. måste vara pigg då ocksa för det blir fotbollsmatch. sedan ska jag träffa clara, har inte varit med henne på år så det ska bli supermysigt. kanske tar en fika i vaxholm eller nåt. menkl 4-5 ska jag in till stan för att träffa efterlängtade ksiner! vi ska gå på bio och äta fondu/y(?) på en spec resturang:) julklapp från gudfar.

(kommer att dödas för att jag lägger ut denna bild:P) alla är inte mina kusiner.

run to the city!

nu har jag dömt min första match! det var kul men nervöst och man vågade inte blåsa så mycket, men bättre lycka nästa gång:P ska snart ta bussen till stan och fika med vänner. blir nog på wayne's om jag känner dom rätt.
kanske går in i någon affrä men jag tror inte att erik, olle och olof tycker att det är så megakul:P nördar just nu en låt som ni MÅSTE lyssna på !

LOVE IT?

before-after

kommit in från en promenad med maja coh måste bada henne eftersom hon rullade sig i något vitt pulver som likta skit äckligt:P har städat hela huset nästan och ser fram emot att slappa i soffan.

before: (pinsamt!)

after:

before:

after: (inget stor förändring)

what do you think?

clean the house

japp, nu är det städning på gång. hade planerat kvällen med vänner men dom planerna blev bittert nog ärndrade. men jag hinner inte städa imorn för då väntar stan förhoppningsvis och på kvällen gäster. helgen kommer att bli full proppad av aktiviteter och det kommer inte att finnas så mycket plats för blogg. jaja, nu blir det musik på högta volym! älskar att städa till musik, men det ska vara glad och vild musik för att man ska orka städa:)
like this:
you´ve made your bed
(kommer bilder senare!)

nails and book





nu är naglarna klara och jag ska sätta mig för att läsa min nya bok, ps.jag älskar dig

according to you

om jag ska vara ärlig så vaknade jag faktiskt inte så tidigt idag. rättare sagt för tjugo minuter sen. men jag mår myckert bättre och är glad att jag valde att stanna hemma idag me. ikväll ska ellen och hennes skola ha en musikal -hon går i musikskola- någonstans i stan. så jag kommer inte hem förrän vid 10-11 nån gång. hinner därför inta blogga men jag har ju hela dan på mig:P ska vara lite social och fixa nua naglar tilll sommaren. har en massa ideer så vi får väl se hur det blir.
tänkte passa på att visa låten som gav mig insperation till min header nu när jag inte har några bilder att visa.

header-done? suprise from mum!


nja... det blir nog bara ett tag som jag har denna header. blev inte så nöjd men jag hade tröttnat på den anadra så det får bli den. mamma kom nyss hem med den bästa överraskningen man kan få när man ska titta på film och dricka te i två dagar:P mitt gamla täcke har jag haft i tusen år och jag behöver tre kuddar för att sova. men det blir det ändring på för jag har fått ett nytt tecke och ebn ny kudde! blev superglad när hon kom. hon hade också ett paket piggelin som är grymt gott när man har on i halsen. jaja nu ska jag hyra en film och svulla glass:)

life sucks when your sick


haha, gammal bild vid min gammelfarfars grav, kände honnom inte:)

japp, jag fick åka hem från skolan få grund av halsont och huvudvärk. det är tråkigt sör det finns inte något att göra, men fina onès är hemma too så vi chattar :P. har iallafall börgat på en ny header som kommer upp i veckan. på lördag ska jag döma min första fotbolls match tillsamans med clara. ska bli kul men jag är osäker på om det kommer att gå bra...ska kolla in sufthecannel nu:P

maby this time






bilder från helgen, mycket fotboll och skratt:)

har kommit hem från skolan nu, den sista lektionen i franska var inställd så det blev tidigt. har tagit en spruta idag mot mässling och röda hund. jag är nog en av dom få som inte är spruträdd, det kändes ingenting. men om två veckor ska jag ta livmoderhalscacer sprutan och jag har hört rukten om att det gör skit ont, andra säger att det inte gör detmen jag är ändå lite nervös. jaja, du måste jag städa och plugga:S

sun and sun, maby little rain...








i love you all!

nu har jag badat i ett varmt bad med ansiktsmask och hårinpackning. det var megaskönt efter en ganska svettig helg:P
vi bodde supern'ra vattnet på fotbollslägret.  i fredags hade jag det mysigt med vänner opch cheesecake. det var mycket skratt och lite bus. fick superfina presenter och jättemånga armband. även godis, och eftersom jag tänkte ha godisstopp två veckor framåtr så blir det nog lite svårt med en massa godis liggande hemma. jaja, nu blir det mat och seda ska jag packa inför skolan. blir sängen tidigt så jag orkar gå upp.

en rolig helg

ska ta ett långt bad och sedan sätta migner och skriva om helgen.
har haft sjukt roligt men är så j**la trött nu...

i don't wanna be told to grow up!




ska snart äta lite pannkakor och sedan studdsa iväg till julia. har varit en riktigt tråkig dag i skolan pga projektet. men glassen gjorde allt lit lättare:) älskar låten jag la upp. bärjan är bäst men hela låten får en att bli glad fast det typ är rock:P
imorn ska julia och jag baka cheesecake och sedan kommer nåpgra vänner över för middag och mys:) vissa sover också här. sen i helgen åker jag på fotbollsläger så det blir ingen blogg då:( men på söndagen kanske det kommer lite bilder!

boring i school!


beskriver var jag vill vara:P från arkivet

sitter med datan och gör ett tråkigt projekt arbele där ingen jobbar:P efter skolan ska elin och jag handla till en
middag. och sedan belöna varandra med varsin glass. tror att det blir den nyaste glassen magnum gold!
jaja,  någon måste väl jobba...

matildas och min vårdikt!

jag sitter här på bryggan, försöker smälla myggan.
vinden blåser ljummet i håret, gruset svåder i det första skrubbsåret.
gässen är så väldigt vilda, jag förstår dom, här är matilda.
där simmar en söt liten gädda, jag tycker att den liknar hedda.
småpojkar spelar fotboll på ängen, tonåringar sover i sängen.
pizza måsarna ville ha, den var fylld med ansjovis och choklad.
här sitter hedda och matilda, gässen är så jävligt vilda.

haha, tro inte att vi gjorde den frivilligt:P det var en skoluppgift, men det var ändå väldigt kul!
(snart kommer ny header!)

en vårblomma jag hittar, hör kära tjejer fnittrar:P




härliga bilder från idag+igår. sommaren har äntligen börjat smyga sig på den mörka hösten!

har haft ännu en solig dag, men denna utan förseningar. efter skolan så gick jag till matilda. vi gjorde varma mackor och gick sedan ut för en tur på studsmattan:) visste ni att tjugo minuter på studsmattan motsvarar en timmas träning i gymmet eller något:P jaja. nu ska jag titta på dejting in the dark. verkar bli ett ganska brutalt avsnitt, haha.

I love yo jump!


bild från arkivet:)

har varit en superdag i skolan om man bortser från att jag försov mig på morgonen:P typiskt mej. efter idrotten gick vi till felicia och åt lunch och kom därför försent ännu en gång, hehe. men läraren verkade inte bry sig om det så mycket. det har varit stråladne sol hela dagen, och igår. jag inès och elin hade inget och göra så dom tvingade mig att sätta upp studsmattan. det var värt besväret och jag tackar mina vänner för det:D nu ska jag hoppa in i duchen och sedan svenska hollywoodfruar. kommer bli lite dålig uppdatering i veckan om jag inte hinner blogga i skolan...

sitter här med elin, snart kommer inès


fotograf: elin! :) längtar grymt mycket till sommaren!

sitter här med elin och snart kommer ines. vaknade tidigt idag och satte mig för att läsa. som vanligt fastnade jag och läste i en timme. rekomenderar stephany meyers böcker. på baksidan av den här boken -genom dina ögon- så står det: en seines ficsion bok för personer som inte gillar seines ficsion, och det stämmer faktiskt:) jaja, nu ska jag pch elin hitta på något.
lägger in fle bilder senare.

some of the photos are clear!







härliga bilder från en härlig vecka! nu ska vi äta något:) hungrig efter bilresan

home from the fun

ja, nu sitter jag och felicia och chillar i sängen efter en 8 timmars lång bilresa! jag läste i stort sett hela tiden och felicia sov:) på vägen stannade vi vid en kinaresturang i stan och åt en god lunch men currykyckling! blev även ett stopp för godis:P har tagit tusen bilder som kommer ett visas i omgångar, ochså en och annan video kommer att visas.är helt slut efter resan och det värker i benen. men det var det värt. har haft det stört kul i storhogna med felicia. var kula att hon också åkte snowboard. men det blev ett och annat bus, vissa inspelade!jaja, lägger in en låt medan vi börjar redigera några bilder:)

Alicia Keys- Try to sleep with a broken heart ´

lyssnade på den i bilen mycket:)

längtar på ett sätt till skolan som börjar på måndag, dock inte till studierna. men det ska bli så kul att träffa alla igen! saknat alla sjukt mycket<3

RSS 2.0