BÄSTAVÄN.BÄSTAVÄN.BÄSTAVÄN




nu blir det en veckas vila i bloggen, för jag och BÄSTAVÄN åker till skåne! bloggar med tusentals bilder när jag kommer tillbaka! oops, nu är hon här! och resan börjar...NU!

FOTOGRAFI AV OLLE LJUNGDAHL




Så jävla grym kamera han hade!  det är väl bara att fortsätta spara för mig :) av hundra bilder hittade han dom här två helt fantastiska bilderna, ibland kan regn vara bra!

har varit och köpt tio kilo godis nu! vadå? det är ju en lång bilresa ;)

SMAK, SOMMAR.



SÅ MYCKET SOMMAR MAN KAN FÅ! nyplockade smultron med kall mjölk:)

har varit ute och plockat lite smultron i solen.smultron är äkta sommar för mig:) snart ska jag och mammi åka till arnige för att handla det sista på packlistan. daribland massor med godis! haha (tjockis)

kommer att lägga in ett sista inlägg när jag kommer hem och sen blir det en veckas paus.

CAUSE YOU ASK FOR IT, CAUSE YOU NEED ONE



såå fint med månen :) man kan stå och titta på det länge .


har möblerat om och städat i mitt rum hela eftermiddagen! blev bra med möbleringen och det är så skönt att komma hem till ett nystädat rum. hann packa klart också, bara nessesären kvar men den kan hålla mig sysselsatt imorn! haha.

men nu blir det te med familjen! sen blir det väl en bra film eller något annat gottigt tillsammans med en bit tårta! den var alldeles för god, man blir ju bara tjock :P puss&godnatt

CANON EOS 5D , MY FUTURE DREAM





en av våra gäster (som jag känt i hela mitt liv) är otroligt duktig på att fotografera, han har med sig sin canon eos 5D överallt. dety skulle jag också ha om jag hade den här sötnosen! den har ca 30 "mellanringar" och väger typ 1000 kg! haha, han undrade om jag ville fota men jag var rädd att jag skulle tappa den med mitt stukade finger :S

han har okckså ett superbra photoshop där han redigerar alla bilder superbra! såå avundsjuk på honnom! en mac book, photoshop och en canon eos 5D, vad mer kan man önska sig?

HUR PACKAR NI?

P A C K L I S T A *

K L Ä D E R * 

- 8 trosor
- 8 strumpor
- 3 BH:ar
- 4 linnen
- stickad + virkad tröja
- 4 tröjor
- mjukisbyxor
- 2 shorts
- jeans
- zebra
- 3 koftor / tjocktröjor
- bikini 2
- regnjacka
- träningskläder
- pyjamas 

 N E S S E S Ä R *

- tandborste
- tandkräm
- schampo
- balsam
- smink
- deodorant
- hårborste
- tvål
- solkräm
- myggmedel
- tuggummi

E L E K T R O N I K *

- kamera+ laddare
- mobil+ laddare
- mp3+ laddare

Ö V R I G T *

- lakan
- kudde +täcke
- bok
- p.e.f mätare
- pengar
- handduk
- solglasögon
- huvudvärkstabletter
- väskor

G O D I S *

detta var min packlista! om ni ser något som saknas så skicka gärna en komentar! :) men nu ska jag bärga packa!


OOPS! PACKNINGEN





hehe, åker på söndag och har inte äns börgat packa :S får ägna morgondagen åt det ist! :)ska börga skriva på en packlista iallafall så att det går lite lättare.

ajj vad mitt finger gör ont! och magen har nog lagt på sig ett par kilo efter en supergod tårta! haha:P

MIDSOMMAR 2010-









har inte bloggat på hela dan men internet la ner imorse så det tog lite tid att fixa:) har iallafall haft en supermysig modsommar! vid 3 gick vi ner till paveljongen och där hittade jag julia, hon vann säckhoppstävlingen femte året i rad! haha, sen gick jag hem och åkte rig med suster och fernandos kompisar:) nu sitter vi och äter middag så jag borde nog gå ut nu :)

det enda negativa idag var att jag stukade mitt lilla finger när jag gjojorde flikis på studdsmattan, har presis lärt mig :S

PRÄSTENS KRAGAR - PRÄSTKRAGAR,







har åkt sjukt mycket båt idag så hela rummet gungar! bloggar mer ikväll för nu är det mat!

SVARTVITT-FILMKORNIGHET-LADDA UPP




läne sen jag hade bara svartvita foton i bloggen, kände fär det idag. bilder från här omdagen när vi åkte ut med båten och åt middag:)

idag ska jag, julia och antonia plocka en massa blommor! med blommorna ska vi sen göra midsommarkransar. kanske baka något också. måste verkligen börga på den där packlista någon gång också! haha

välkommen hem moa!

RUN TO THE CITY AS FAST AS YOU CAN,


bild lånad av moa bästavän!

jag och julia åker in en sväng till stan och hälsar på mamma på hennes jobb :) senare ikväll blir det bio med kusin vitamin! dear john får det bli, hoppas att den är bra :)


THERE´S A POSSIBILITI,


best song ever! (kvällens drog)

sitter här med elin och julia, dom sover här inatt. blir nog en hel del skratt om jag känner mina bästisar rätt :) kommer att bärga med en packlista inför skåne, dit åker jag på söndag med bästavän moa! :) blir bara hennes föräldrar och jag, såå mysigt!

RINGER I ÖRONEN!




har alldrig hört så mycket skrik eller skrikigt så mycket i hela mitt liv! haha, ibland visste man inte ens varför man skrek, man skrek bara för att alla andra skrek :) jag sitte här med ringade öron och äter glass för att jag har så ont i halsen:) men allt detta var det vrt för den här kvällen var helt magisk!

syster och jag åkte in till stan innan och åt en riktig gorm´e linch på donken, shoppade lite och hade det allmänt trevligt.och trots min brist på pengar kunde jag inte låta bli att köpa envirkad tröja från bikbok!
får se vad jag hittar på idag, hoppas på att en jag kan vara lite social och kanske hitta någon kompis :)

men nu blir det frukost! troligen glass;)

OMG.OMG.OMG.OMG.OMG.OMG.OMG.OMG.OMG.OMG.OMG.OMG.



GGAAGGHH! (vet intre varför jag alltid skriver det) jag var mindre än en halvmeter ifrån att nudda taylor lautner! vi hade egentligen bara vanliga sittbiljetter men två tjejer undrade om vi ville ha deras vid och det tackar man väl inte nej till? haha! ellen ochjag stod ganska nära men ellen stod närmast och lyckades FÅ EN AUTOGRAF PÅ HENNES NU HELIGA HAND ! aaah vad jag och alla andra är avundsjuka på henne nu:( :)

flera bra band spelade också musik ifrån filmen se det var inte bara kriste och taylor som var kändisar! efter hela alltet ute på parkeringen kom det fram en kvinna och frågade om någona av oss hade fått autograf. ellen hade ju det så hon ropade dit en kamera man och så fick vi bli intervjuade på engelska! kommer att länka hemsidan när filmen kommer ut!

GGGGGGAAAAAAAAAAAAAAAGGGGHHHHHHHHH!



DET ÄR IDAG! jag ska snart åka in till stan och det är idag! det är det här jag har väntat på i ca. en månad och nu är det här. abibidibidiooobkiedpoofffffp!

vet inte när jkag kommer hem så jag får se om jag bloggar mer då eller inte. kameran ska som sagt med men det blir antagligen inte den bästa kvaliten på bilder.

COULD IT BE ANY BETTER?




gaaaaah! imorn är det!!!!!! längtar som fan och ska snart börga packa. tänk att lilla jag ska få möta två av världens bästa skådespelar, och ett bonus ar att en av dom är världens snyggaste-sexigaste-sötaste kille!

jag och min syster åhker in till stan vid tolv och går runt där ett tag innan vi drar till hovet:)ska ladda kameran och hoppas på att platserana är långt fram! JAG VILL TRÄFFA DOM HÄR TVÅ PERSONERNA! nu är det bara att hoppas på att erik sade inte förstör alllt, jag har nämligen hört att han ska sjunga där? den lilla tönten skulle förstöra allting! ;)

AUSTRALIA´S GOT TALENT- JUSTICE CREW.


helt sjukt grymma dom är asså! älskar  delen när dom sjunger "we will never ever ever be apart" och dom "delar på en kille, så bra tänkt!

ska gå ut i solen med mysik strömmande i öronen och läsa min bok. vissa kan inte läsa mad mysik, men för mig blir boken mer levande och jag slappnar av. musik har alltid varit första hjälpen om jag är arg, glad besviken, ledsen o.s.v. den finns i alla former.

OH SUNNY DAY. CHARMED LIFE.








bilderna kom som jag lovat! bara lite sent ;)

elin och jag var skittrötta igårkväll så vi sommnade redan vid ett. sen vaknade vi vid tolv så  nu känner jag mig utvilad!haha. ska hjälpa min lilla pappa i trädgården och sen får jag väl se vad jag hittar på !

LYCKA.






har varit en mysig dag idag! det var smockfullt i stan och det gick väldigt segt att komma fram. men det var en upplevelse det med! sedan åkte vi hem till våra barnomsvänner för att fira den lyckliga dagen! haha, överdrivet:D

ska ringa elin och säga att jag är hemma nu. sen sover hon här hos mig, mysmys!


WHEN YOU LOOK ME IN THE EYES, AND TELL ME THAT YOU LOVE MY



man ser den här bilden överallt!


jag följer med mamma och syster till stan iallafall. vi ska även svänga förbi några vänner på vägen hem och kanske äta lite prinsesstårta. senare ikväll ska jag vara med elin och kanke julia.

laddar upp bilder från i förrgår ikväll!

THE WEDDING IS TODAY



alla andra sover men ja vaknade ganska så tidigt:) funderar på att följa med mamma och ellen in till stan men vet inte när dom åker. det är nog ändå batra för mycket folk på grund ac det kungliga brölloppet!

vi hade det supermysigt igår med massor av skratt. vi bässtallde hem en stor familjepizza som vi åt för mycket av! sen köpte vi godis på ica och för min drl blev det kinder maxi och mentos! mums:)

SYSTER-BÄSTAVÄN-ELINLANNERSTRÖM


grattis minn älskade elin! nu är du nästan lika stor som jag! haha, ellr vår åldervisar iallafall samma siffra :)
hoppas du får den bästa dagen i ditt liv! :) ♥

igårkväll gick jula och jag ut och plockede en riktigt stor bukett med blommar och la dom sedan vid elins dörr. så när hon öppnade dörren så välkommnades hon med en riktigt stor buktt med blommor från hennes tvåbästisar! vikanske ska träff henne senare idag:)

DENSJUTTONDEJUNITVÅTUSENTIO


har haft en grymt mysig dag med elin och julia. vi har tagit min vindsurfingbräda och paddlat runt på den. sen gick vi hem till filip och spelade tennis på paveljongen. sen gick vi hem till hans nya hundvalp! en urgullig dvärgpudel:)

men nu ska jag packa och sen sover jag hos julia (vi laddar upp bilder där) för vi ska fixa inför elins födelsedag!


Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars ?



dagen kommer att spenderas med elin som fyller år i morgon! så glöm inte att gratta henne:) vi vet inte riktigt vad vi ska göra än men vi hittar wäl på något.

SOMMARLOVSPRESENTER.





hade en supermysig kväll med familj på en fin resturang. vi åt god mat och ellen ich jag fick sommarlovspresenter
, hon fick en pippitröja och jag fick pengar till kameran! (har ca. 2,7 nu! det går framåt! ) nu ska jag och syster sätta på en film.

DON´T WORRY, JUST BE HAPPY






hade det supermysigt igår men var astrött så jag tog 12 bussen hem. alla sov här hemma så jag satte på en film och somnade :P mamma blev rätt så förvånad när hon märkte att jag var hemma :D

har lust´att vara med nån men vet ej vem... ska åka iväg vid fem så det kanske inte är nån ide att dra hit nån nu :) men jag ska nog sätta igång med att baka kanelbullar eller nåt, det var så länge sedan!

GRATTIS TILL FINASTE CLARA HAMMARLUND SOM FYLLER ÅR IDAG! NU ÄR DU TONNÅRING :)

THE PARTY DON´T START TILL I WALK IN!


JAG HAR FÅTT PAKET FRÅN POSTEN :D




När jag kom hem idag så hittade jag ett stortpaket i brevlådan .
jag blev jätte glad och hoppades på att det var till mig .
sen så läst julia på det och det ståg till Hedda Björck jag blev jätte glad .
Men vi båda undra var det var .
sen slog det mig att när jag beställde chic premination så fick man ett mjukis ställ .
så jag rev upp paketet och det var det .¨

inlägg skrivet av julia .

SOMMARLOVET ÄR HÄR! ÄNTLIGEN FRIA :)




några av många mbider från idag! har varit en helt underbar dag och jag är så glad!  UNDRA VARFÖR? JAG HAR JU SOMMARLOV NU I TOI UNDERBARA VECKOR!

ska snarrt gå till ica och handla till ikväll. ska till felicia med fina vänner och grilla. sen sover hjag där. kan det bli bättre start på sommaren?

TOMORROW, THE FREEDOM IS HERE TOMORROW!


a ♥finaste moa och fulaste jag på fotbollen! hah

kom nyss hem från en fotbollsträning och så det sista på top model. aär glad att den som vann vann (vill inte säga namn ifall någon ser reprisen) för jag har "hejat" på henne hela tiden!

imorn är det sommarlov! men jag måste gå upp kl.06.00 för jag ska till läkaren på morgonen :S sen blir det kyrkan och avslutning. efter det så gå jag och många fina vänner ner på stan och köper glass! senare på kvällen blir det grillning med också fina vänner! kan det bli en bättre avslutning?

JAG HAR FÅTT EN MOBIL SOM FUNKAR!


min nya mobil :D jag fick den om jag skulle hjälpa till flitigt här hemma hela sommaren, och vad tror ni att jag svarade? JA SÅKLART! eftersom min nuvarande telefon varken fungerar att ringa eller smsa med så ar det ganska lätt att bestäma sig.  världens bästa sommarlovspresent från världens finaset föräldrar! (har betalt alla mina telefoner själv tills nu)

men nu ska jag fixa lite saker inför skolavslutningen och kanske ringa runt till lite kompisar ;)

I WILL FIGHT TILL FOREVER, I WON´T STAY ON THE GROUND




min söta lilla favorit hund var snäll och ställe upp på att fotas!

vi vann matchen för en gångs skull, det var så skönt att vinna den siste matchen på terminen. har varit en helt okej dag sen efter det, har varit hemma och städat som vanligt :) men nu ska det fotas kläder som sen ska säljas! kommer att visa var dom säljs senare.

våra grannar är ute och åker vattenskoter i regnet, ser så jävla kul ut!

SLEEP TIGHT, AND LONG FOR ME.


bild från moa, fina tjejor från ikväll!

har hafte en underbart mysig kväll med film, mat, foton, och en massa skratt och mys! men nu ska jag faktikt sova för jag sak upp tidigt imorn och spela fotbollsmatch! :)

OUTFIT OF TONIGHT!


en snabb outfitbild innan jag åker :)

tröja-lindex(systers), leggings-åhlens city

DÄR DRÖMMAR KAN GÅ I UPPFYLLELSE.


Paramore 'Misguided Ghost'

vaknade tidigt och åkte in till ip för att döma, lättförtjänta pengar! haha :) här hemma har jag städat, badat och målat misslyckad manikyr på mina korta naglar ! ska äta lunch nu men ska nog lägga in en ny header också, en lite bättre en den jag har nu.

vid tretiden ska jag till malvina i stan och fira att hon blivit tonåring! kommer bli mys men jag kan nog inte blogga förrän senare ikväll. kameran ska med som vanlingt!

THERE IS NOTHING YOU CAN DO THAT CAN´T BE DONE, ALL YOU NEED IS LOVE.



skit dålig skärpa men jag gillade den ändå :) ser ut att vara i en film eller nåt XD (BOVLINGHALLEN)

det blev ingen james bond film till min stora besvikelse :( vi hittade ingen som vi kunde hyra. jag var verkligen sugen på action med shitsnygga "badboys"! haha XD men det blev en annan film som var helt okej, dock inte den bästa när man är sugen på action. men men, that´s life you know. någon kväll ska jag hyra hem flertal med bondfilmer och bara nörda!

ska snart gå och lägga mig, ska upp tidigt imorn och döma. men det är bara furtio minuter och man får hundra spänn så jag klagar inte:)

EVERY TIME I CLOSE MY EYE´S








det var några av många fina bilder från helgen!

jag och elin var båda helt slut så vi orkade inte göta något idag. är så himla avundsjuk på syster som har sommarlov nu! jag vill också ha det :(

ikväll blir det nog en bra james bond film med mamma, ska försöka hitta en med Pierce Brosnan. tycker att han är bäst som james :) skönt att vara ta det lugnt ikväll, ska upp tidigt imorn för att döma en fotbollsmatch :)

HÄNDER SKAKAR!

(bild från google)

sak ta ett varmt bad nu så att händerna slutar skaka!
har varit en supermysig "klassresa", bortsett från idag när man vaknar kl.7.00 av att det droddar bvatten. har spöregnat hela morgonen och vi fick vänta i regnet i typ en timma för att kommahem... jaja, det är skönt att vara hemma igen!

efter mattelektionen som jag måste gå på så ska jag göra nåt med elinpelin! vi tänkte bada och sånt men den planen får vi ändra på! blir nog fillm och te ist:)


BOWLING=TRÅKIGT NÄR MAN SUGER! HAHA, MEN KUL MED FINA KOMPISAR SOM FÅR STRIKE TYP JÄMT !





härliga bilder från en härlig dag! och härligare kommer den bli! (var tvungen att redigera bor mitt ansikte på första bilden, så drogad ut :P )

har haft en fantastisk dag med klassen än så länge! kommer att sakna alla när jag börjar i mörbyskolan :( jag suger verkligen på bowling men det är kul det med, speciellt när man kan skratta åt det med sina vänner:D ska packa det siste och sen hämtar felicia upp mig så åker vi och hanslar innan det blir tältning på skarpö, kan det bli mycket bättre?♥

EMMIS,PEMMIS,LINGON, SLEMMIS. VI SKA ÄTA LITE MELLIS?


TRÖTTA? OOH JA!
haha, nej då men vi är lite uppspelta pga. det mest spännande avsnittet någonsinn på grey´s anatomy! helt sjukt asså, vy satt typ och skrek XD aah, vill se nästa avsnitt nu! men moa har redan sett nästa så vi är lite lugnade :)

ska ta 11 bussen till täby imorn, där äter vi lunch och vandrar runt lite innan bowlingen. får se om jag hinner blogga imorn, annars blir det oallafall en massa bilder på fredag!

TWILIGHT FAN EVENT, BE RIGHT THERE WITH KRISTEN STEWART AND TAYLOR LAUTNER


wihoo! jag ska få  "träffa" kristen stewart and taylor lautner! har redan skrivit det med fick biljetterna igår :)

har haft en helt vanlig skoldag, men det var vår sista vanliga dag innan skolavslutningen! så här kommer de närmaste dagarna se ut för mig: torsdag- sovmorgon till 14.00 bowla+tälta med klass, fredag-sovmorgon till 11.30 matte och sen slutar, måndag- städa. slutar 12.00, tisdag- skolavslutning!

ska iväg på fotboll nu och sen kommer emma hit. vi har ju sovmorgon så varför inte sova ocver med en vän när man kan?

SISTER AND I,



syster och jag, är vi lika? det tycker inte vi :P

har varit en ganska bra dag och efter skolan åkte vag till täby c för att handla lite. hittade örhängen och ringar till skolavslutningen:) ska ta fram kläder till imorn nu och sen gå och lägga mig tuidigt för en gån skull.

PEOPLE ALWAYS SAY, THIS I GONE TO FAR



tom dice-me and my guitar

har kommit hem från en fotbollsträning och har hele huset för mig själv! alla andra är på konsert. ganska skönt att vara hemma själv, kanske snor en glass ur frysen senare! :D

kommer att bli en superbra vecka eftersom vi typ inte har några vanliga lektioner. och på torsdag är det klassens dag så vi ska bowla och sen tälta!

ANOTHER SUNNY DAY, OH BOY


 

ännu en solig dag! sommaren är bäst just när de3n kommer, då uppskattar man den mer- ska gå upp till mina päron och laga lite middag nu. sen blir det topmodel och packa för imorn :)

har so-prov på tisdag och har inte pluggat alls, så imorn blir det plugg som fan! haha, lite sent att börja men jag ska försöka att ignorera att det är i övermorgon.

SÖNDAGENDENSJÄTTEMAJTVÅTUSENTIO-NATIONALDAGEN


finaste hund maja ♥

var på fotbollsmatch i morse och som vanligt spelade vi bäst men resultatet ville inte hålla med oss :S sen har jag ängnat större delen av dagen till städnuing, inte det roligaste med det måste göras. ska gå ner till ica lite senare och kpa en god glass som belöning för bra städning!

(har ettusentvåhundra i min kamerasamling nu!)


ÄTA BÖR MAN-ANNARS DÖR MAN. ÄTA GÖR MAN-ÄNDÅ DÖR MAN




en underbar kväll!

hade en supermysig dag men jag är helt så syster och jag ska se någon film nu, sen blir det upp tidigt för fotbollsmatch. inden vila för mig inte :P men efter matchen ska jag bara städa och sova! skönt på söndagar.

GRÖNAN- HERE I COME!



jag är helt överlycklig nu för jag ska till grönalund med adde, crippe, arvid, moa och elin! kommer att bli så jävla grymt för jag har inte träffat adde på typ ett år!

hade en supermysig kväll hos emma med fina vänner igår. kommer bilder ikväll men nu måste jag skynda mig:)

A FRIEND LIKE YOU, THE FEAR YOU WON´T FALL. A BRAND NEW DAY





when the rigtheous cry for help, the lord hears, and rescues them from all their troubles.

JAG HAR FÅTT BILJETTER!



dom här underbara personerna ska jag få träffa! dom kommer till dtockholm inför premiären av eclipse och man kan "träffa" dom på hovet! biljetterna släpptes idag när jag var i skolan och jag såg på när folk ringde sina föräldarar och blev överlyckliga när dom fick veta att dom hade biljetter. mamma och pappa var på möte men jag kom på att jag hade en farbror i stan, så jag ringde honnom och även jag blev löverlycklig!

har varit en bra och solig dag, dagens höjdpungt var såklart när jag fick biljetter:) ska hjälpa till med maten nu. elin gicck just hem efter at va har studsat med vattenspridare:)

SUNNY DAY? OH YES!


tröja-bikbok, baslinne-h&m, shorts-avklippta jeans, skor-kiruna

när jag kom hem så tittade jag i brevlådan och till min stora glädje låg tidningen chic där! men den får jag njuta av senare för nu blir det såklart fotboll med bästavän!


BECAUSE I´M STUPID.




BÄSTA! kungsträdgården

har haft en superskön dag! vi slutade vi tolvtiden för dom nya sexorna skulle komma och titta på skolan. när jag kom hem fixade jag en kall dryck och la mig ute på verandan för att steka! låg och läste superlänge och glömde tiden:P sen gick jag till julia och studsade ett tag. vi tog fram vattenslangen och sprutade på varandra:)

ska göra mig iordning för student fest hos bästavän! moar bror tar studenten idag! tänk att inte behöva gå till skolan en enda dag till, hur skönt låter inte det! får se när jag kommer hem, hoppas jag hinner se desperate housewives :)

RSS 2.0