BE YOURSELF, EVERYONE ELSE IS TAKEN.


en helt underbar bild på en helt underbar människa! även fast jag har en känsla av att hon inte tycker det samma ;)

om åtta timmar åker jag till gotland med bästavännen! från det ena stället till det andra ;) kommer hem på söndagen med miljontals bilder på allt från hemmel och jord! nej men vi ska inte bara fota, men måste ju njuta av att man är på gotland med den finaste människan i världen!

HEY YA - ANOTHER HAPPY SONG



Sitter just nu och packar medans jag lyssanr på den nya favoritlåten hey ya, man blir ju bara såå glad av att lyssna på den!

far alla som följer den här "dåliga" bloggen har jag lite nyheter! ;) jag ska byta blogg, till dovote.se , ska bli något av en modeblogg om jag får som jag vill! :) men det är väl till skolstarte det händer:) nej men nu blir det te och jordgubbar innan jag somnar.

HOME SWEET HOME










Bilder från superhärliga dagar i gävle! vi var på furevik och gick i stan och fikade. var inte där länge men vi hann klämma in det mesta på dom tvåp dagarna! :)

men nu skrivs en till packliista och tvättmaskinen och damsugaren är i full gån! imorn bitti klockan halc åtta ringer kolockan! jag som tyckte att det var jobbigt när den ringde halv tio ;) sen kommer bästaste moa till gotland på tisdag! det blir en underbar veckas med bad&sol stan&shopping och bara allmänt underbart!

A TRUE PRINSESS


HAHA, EN SKÄMTBILD PÅ GLITTER I UMEÅ :)

Om tio minuter drar jag till Julia och sen åker vi till bussen:) Kommer som sagt hem på lördag med massor av bilder!

GÄVLE- HERE WE COME









Mixade ihop några favorit bilder :)

Ska nu hoppa i säng för i morrn tar jag bussen till Gävle! Kommer bli bäst! Hinner med ett eller två inlägg när jag kommer hem men sen blir det gotland med bästa familjen och bästa moa!! :) Puss&godnatt

LÅTER JAG VERKLIGEN SÅ?

HEHE -.-
datan har laggat hur mycket som helst men ska ladda upp bilder ikväll. snar blir det middag i sta med mammisen och pappisen. men först ett kallt dopp i havet med julia!


DAG ETT I UMEÅ






dagett: vi fläg till umeå och tog massvis med bilder. såå kuul! ^^ <3

HEMMA MED ETTUSENTREHUNDRATRETTIOTRE BILDER ^^


har haft en urmysig vecka i umeå och piteå men skratt, och foton. det blev totalt etttusentrehundratrettiotre bilder så jag kopmmer imorn att lägga upp dag ett, dag två osv :) men nu ska jag lägga mig i min egen säng och läsa en stund! sen är jag jävligt trött efter en tidig morgon och fullproppad dag så det blir sängdags tidigt idag :)

OFF TO UMEÅ!



Köe på ett skönt linne och shorts idag, det kan aldrig bli fel :D

nu drar jag iväg till umeå med den här underbara människan vid namn ines de la croix !! ska bli bääst i världen och kemmer hem med tusentals bilder! promise

SYSTER HAR KONFIRMERAT SIG







där nar några av dom många bilder jag tog idag! har haft det urmysigt med många fina personer som jag inte träffat på länge^^ systemkameran har använts flitigt hela dagen och inte bara av mig utan av alla andra med!

denna vecka ska jag till umeå med sötnosen ines! ska bli bäst päst! jag åker imorn eller övermorn. hoppas självklart på imorn ;) sen blir det kanke ett eller två inlägg innan jag åker iväg igen! till gävle då och så där kommer det att gålla på till sista veckan :D kul men packat, haha.

WHAT IF GOD HADE A NAME, WHAT WOULD IT BE. WOULD HE BE ONE OF US



ÄLSKAR LJUSET ^^

Nu luktar det nybakat i hela huset! Vi har hållt på hela dagen så nu är det bara några småsaker kvar.Islutet av dagen komm också kusinen petter hit med en kompis, det var ett år sen jag träffade honnom så det var kul!

Älskar låten! den är seg i börgan men blir bättre när sången kommer^^

TAKE A PICTURE EVERY DAY



Sköna kläder för dagen: tröja-sytt själv, kofta-bikbok, byxor-skolan

Nu blir det arninge med pappsen. Ingredienser ska handlas till cheescake som man blir alldeles för tjock av ;)

Har ny header som jag gjorde lite snabbt, den andra var så gammal. Ny design är på väg en regnig dag!

ODD MOLLY


har nyss ärvt en supersöt odd molly blus av kusiner! vi ärver mycket odd molly av dom men den här är det första jag gillar :) syster har sålt odd molly tröjor för fyra,fem hundra kronor och vi får dom helt gratis, gillas!

FÖRSTA BILDERNA MED KAMERAN







dom första bilderna med kameran! eller iallafall några av dom ;) dagen har spenderats med julia och vi har tvättat bilar och badat hur mycket dom helst! superskön sommarlovsdag.

Imorn blir det bak och stök här hemma. vi ska gara iordning inför ellens konfirmation på söndag! jag älskar att duka,baka och göra allmänt fint iför en fest! blir väl en hel del bilder också :)

JUST SHOOT ME

vattenkriget slutade med att vi hoppade i sjön så det blev oavgjort! ;) nu blir det glass i stora lass och sen ska vi fota lite tror jag. ikväll ska vi bada vid solnedgången! kamera here i come ;)

ANDRA VATTENKRIGET


WIHOO! nu är den min :) fick med en väska och minneskort och så köpte jag ett UV-filter som kan vara bra att ha! den första bilden togs på julia men kkommer tyvär inte att läggas ut här på bloggen ;D mamma köpte vattenpistoler så nu ska vi svalkaa oss med ett vattenkrig! är stekhett här.

sover i julias båt med finaste julia ikväll för ellen och femton andra konfirmander kommer och sover här ikväll. haha, ska överraska syster med min kamera!

TOMORROW´S THE BIG DAY


jullangullan sover här inatt och sen går vi upp tidigt imorn bitti för vi ska iväg till siba. och där ska vi köpa min efterlängtade nikon d3000!!!! längtar sjkuukt mycket och det kommer tas en del bilder den första timmen :)

vi har just kollat på julias favoritfilm fullt hus 2. den var sjukt bra men nu blir det natti natti, big day tomorrow!

DÅLIG UPDATE


fråga inte^^

har inte bloggat på länge men det var skönte att inte behäva tänka på datan ett tag. ska gå upp för lite te och jordgubbar sen blir det kvällsdopp, tjugofyra dagar i vattanet!

imorn kanske jag ska till täby centrum med fina elin, moa, julia. sen in till stan för att fixa leg:) ska snart köpa min älskling systemkamera och funderar på att då byta blogg till en där jag bara lägger upp foton när jag tagit "fina". men jag får se hur det blir med det!

TAKE A LOOK AT MY GIRLFRIEND.


BJUDER PÅ DEN! HAHA ^^

har haft en mysig var dag med julia men nu går vi till moa och det lär nog bli en del bilder ikväll:) see ya!

TRE ÄR EN TREND



Har bakat kakor med mormor till ellens konfirmation! jag har köpt en present som jag tror att hon kommer att gilla men jag kan inte skriva vad eftersom hon läser min blogg^^ snart så ska jag träffa julia en stund och sen senare ikväll ska jag hem till moa med familj och äta och se på matchen! mys mys^^

några vänner från kiruna ska vara här några dagar denna vecka, bland dom den mycket söta sexåringen max! det vär där vi var i vintras. så jag kommer att få fullt upp i vekah! haha.

THE DETH IN YOUR EYE´S , IN EVERYBODYS EYE´S



innan vi hoppade på bussen till eclipce! den var sjukt bra (glömt skriva on den) men vi fick värsta skratt attacken mitt i som förstörde stämmningen lite, hehe^^ men jag kommer antagligen se den fler gånger!

har lånat systers hängselshorts på bilden, köpta i london, men jag kunde inte fråga för att mobilden inte var på. så om du ser det innan jag berattar det ellen, så lånade jag dina hängselshort! haha ^^

PICK UP MY SISTER IN THE BIG CITY ^^


imorn ska vi ta båten till stan och hämta en efterlängtad syster som varit på konfaläger i två veckor! ska bli super kula att få hem henne^^

idag har jag varit med matilda och julia ett tag, vi höll på med julias data och fick ihop en grym film! ( eller inte) haha, den finns på facebook så kolla in och komentera! nej men nu blir det glass och en film.

förlåt för random inlägget tidigare idag , hehe. men den är ju bara såå skön! ^^

TWILIGHT REMIX



älskar delen med "you  and i collide" - "man inte the mirrer" - "take a look at my girlfriend" ,hehe ( inte okej inlägg hedda! )

E C L I P S E - HERE I COME !



WIHO! jag ska snart till den efterlängtade julia och sen åker vi och möter upp moa:) sen går bussen till sergel där den efterlängtade eclipse går! såå glad:) senare ikväll ska jag på en teater med mammsen. får se om jag bloggar mer idag :)

B U B B L E S




nu har jag läst nastan halva boken, haha, vam försöker jag lura? jag har såklart redan läst ut den! en drog tar ju slut någon gång också... sorligt! nej med nu blir det lite fotboll, såå spännande. spanien-tyskland, vilka tror nui vinner?

THE SHORT, SECOND LIFE OF BREE TANNER




MIN NYA DROG ... och jag skämtar inte. det var knappt så att jag kunde titta bort fån boken för att ladda upp bilderna, ^^idag måste jag hjälpa till lite med städning här hemma. men jag får se hur det blir senare idag! (julia, ring mig så fort du kan! saknar dig, och välkommen hem)

BREAKFAST-BRUNCH-LUNCH


haha , lite random där ^^

ja, vi kan väl säga att vi inte planerade när vi skulle vakna.. haha :) nej men det får väl bli en lunchliknande frukost innan vi går till clara! hoppas på ett dopp i poolen?

HAPPY FACE´S









när moa och jag var på en marknad hittade vi två superglada tröjor! haha :P 150:- kostade dom man det var det värt! alla bilder jag lägger upp är faktiskt oredigerade! det blev så bra ljus av solen ändå :)

ikväll ska jag sova över med en efterlängtad clara hammarlund! vi ska ut och springa en stund också, ska bli skönt för jag blir typ annfåd av att gå upp för en backe^^

I´M BACK ON TRACK ^^









Japp, nu är jag tillbaka här i bloggen:D har hjaft en sjukt mysig vecka med mycket bad, skratt, backamon,sol och allt annat!tog hur mycket bilder som helt medn mer än häölften av dom är nog inte så passande för bloggen enligt moa och mig! haha :)

kommer att lägga upp fler innlägg under den här timmen!

RSS 2.0